Kven er vi

Løysingsorientert, fleksibel, og kompetent.

Flo Brannsikring AS har spesialisert seg innanfor brannsikkerhet på land kor nytenkning og utvikling står sentralt. Vårt team er ein løsningsorientert og fleksibel gjeng som sitter på ein enorm kompetanse og tilbyr et mangfald av tenester i eit fagfelt med stor bredde. Me held til i Stryn i Vestland (Tidl: Sogn og Fjordane) og har vårt største nedslagsfelt i eget fylke og Møre og Romsdal.


Vår historie

Fra ein liten verkstad heime på Hool, til totalleverandør av branntekniske tenester.

I 1993 ble Flo Brannsikring stifta av Gunvor Flo med hjelp frå ektemannen Kjell Rune Flo ved behov, og ein satsing på kontroll og vedlikehald av handhaldt sløkkjeutstyr og brannslanger. 

I 1998 ble verksemda eit eige aksjeselskap med navnet Flo Brannsikring AS, og Kjell Rune Flo avslutta sine 12 år som konsulent i Gjensidige Forsikring for å bygge vidare på en lovende familiebedrift.

Ved tusenårsskiftet kom Flo Brannsikring AS godt i gang med brannteknisk prosjektering og ledelse av branntekniske problemstillingar i byggeprosjekter. Flo Brannsikring AS blei også inkludert som brannteknisk rådgjevar i svært mange eksisterande bygg og dermed forma rollen som brannvernleiar seg nærmest sjølve. Det satsast på førstehjelpsutsyr og førstehjelpskurs, branntetting - og isolering samt montering og installasjon av brannteknisk utstyr.

Hels på gjengen!👋


Mats Flo

Daglig leder
Branningeniør
Avdelingsleder prosjektering

Kjell Rune Flo

Avdelingsleder FDV
Brannrådgiver


Gunvor Flo

Teknisk tegner
Økonomiansvarlig


Kristoffer Grodås

Avdelingsleder Utførende


Inger Langvik

Faglig leder
Senioringeniør


Brynjar Flo

Brannrådgiver


Jan Risberget

Kontrollør


Rune Pedersen

Branningeniør


Roy Veamyhr

Kontrollør


Vegard Tonning

Brannrådgiver


Ulrik Flo

Avdelingsleder Utførende


Kåre Gloppestad

BranningeniørUsikker på kven du skal snakke med?